Vergoeding crematiekosten via dierenverzekering

Wanneer u een huisdier aanschaft is het slim om stil te staan wat dit financieel voor u gaat betekenen. Naast dat een huisdier voeding en verzorging nodig heeft bestaat de kans dat u extra kosten gaat maken wanneer uw huisdier problemen met zijn gezondheid krijgt. Om die risico te beperken kunt u een dierenverzekering afsluiten.

Dierenverzekering voor uw huisdier

Tegenwoordig is het redelijk makkelijk om online een dierenverzekering af te sluiten voor uw huisdier. De verzekeraar vergoedt dan tegen een bepaalde maandelijkse premie de zorgkosten voor uw huisdier bij ziekte en ongevallen. Bij de meeste verzekeraars kunt u de crematie van uw huisdier meeverzekeren. Meestal betekent dit wel een meerprijs bovenop de standaard premie die u moet bepalen.

Verschillende verzekeraars

Op het moment van schrijven zijn er verschillende verzekeraars actief waar u bij zou kunnen informeren voor een dierenverzekering. Enkele voorbeelden zijn; Ohra, Petplan & HEMA. U doet er verstandig aan om de verschillende mogelijkheden en premies te vergelijken. Het maandelijkse bedrag van de premies en de dekking van de dierenverzekering varieert per verzekeraar. Daarnaast kunt u de verzekering dan verder afstemmen op uw wensen.

Mocht u meer informatie willen of u heeft een fout ontdekt? Laat het ons dan weten, wij horen graag wat u denkt.

 

Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;