Vacature: Weekendmedewerker en Vakantiekracht

Wil je in een betekenisvolle omgeving aan de slag? Als vakantiekracht en/of weekendmedewerker bij Huisdierencrematorium Amadeus heb je een representatieve en gemotiveerde uitstraling. Je zal vooral verantwoordelijk zijn om baasjes netjes te ontvangen en te begeleiden met het afscheid van hun huisdier.

Dit ben jij
Wij zoeken iemand die stressbestendig is en goed kan omgaan met emotionele situaties. Je hebt geen moeite om geconfronteerd te worden met een overleden huisdier. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en vindt het geen probleem om buiten kantooruren te werken. Werkzaamheden zullen in overleg plaatsvinden. Eventuele ervaring in het vakgebied is wenselijk en het bezit van een auto met rijbewijs is een pré. Verder is je belangrijkste eigenschap dat je een open en vriendelijk karakter hebt en tot steun kan zijn voor de baasjes die hun dierbare huisdier hebben verloren.

Dit bieden wij
Wij bieden een rustige werkomgeving waar we waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Werkzaamheden kunnen flexibel gepland worden waardoor je het makkelijk kan combineren met andere verplichtingen in je privéleven, zoals om het weekend etc.

Wie zijn wij
Wij zijn een huisdierencrematorium in Nijmegen (Gelderland), een kleinschalig familiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij zijn zelf dierenliefhebbers in hart en nieren en hopen zo een steentje bij te kunnen dragen om de pijn van het verlies iets te verzachten.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje met je contactgegevens, CV en motivatiebrief naar info@huisdierencrematoriumamadeus.nl en na aanleiding van een eerste selectie wordt er contact met je opgenomen. Als het vanuit beide kanten matcht volgt er een kennismakingsgesprek op locatie en eventueel een aantal meeloopdagen.

Soort dienstverband: Parttime
Rooster: Oproepdienst, weekendbeschikbaarheid, werken op feestdagen
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Flexibele werkuren
Werklocatie: Fysiek

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;