Dierencrematorium Amadeus

Een kleinschalig familiebedrijf.

Elk huisdier verdient een waardig afscheid en hun baasjes moeten de kans krijgen om met een goed gevoel afscheid te nemen van hun geliefde huisdier. Met die gedachte in het achterhoofd besloten wij in 2000 het eerste dierencrematorium van Nijmegen te openen.

Al meer dan 20 jaar een begrip

Voor de opening in 2000 hebben wij jarenlang een dierenasiel beheerd. In het opzetten van een dierencrematorium zagen wij als dierenliefhebbers een mooie mogelijkheid om niet alleen voor dieren, maar ook voor hun baasjes iets te kunnen betekenen na het overlijden. In de afgelopen jaren hebben wij al heel veel respectvolle crematies van huisdieren mogen verzorgen. Niet alleen van honden en katten, maar ook van konijnen, muizen, hamsters, vogels en slangen.

Persoonlijke begeleiding

Als kleinschalig familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij staan daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar en luisteren naar uw wensen en vragen. Zo krijgt uw huisdier het afscheid dat bij u past en hopen wij een steentje bij te kunnen dragen om de pijn van het verlies iets te kunnen verzachten.

Praktische informatie

Dierencrematorium Amadeus is gevestigd aan de St. Teunismolenweg 56 in Nijmegen. Het gebouw beschikt naast de crematieruimte over een ontvangstruimte en een afscheidsruimte. Er is voldoende plek om uw auto te parkeren. U kunt uw huisdier uitsluitend brengen op afspraak, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. We stemmen graag onze agenda op u af.

Contact opnemen
Klantverhalen

Mooie woorden van onze klanten.

Diverse diertjes al naartoe gebracht en altijd heel fijn geholpen. Altijd heb ik ze zelf weggebracht op afspraak voor een fijn afscheid. Ze zijn daarna weer snel thuis wat ook altijd weer een prettig gevoel geeft.

Mevrouw H.

3 jaar geleden hier geweest met onze mitsie nu met onze sheila en wederom weer liefdevol ontvangen dankjewel amadeus ook voor een luisterd oor wat op zo.n moment heel belangrijk is.

Mevrouw T.

Behulpzame, vriendelijk mensen, die met respect hun werk doen, zonder een enorme "grafstemming". Ik ben blij dat ik hier de crematie heb laten verzorgen. Ook de bestuursters van de dierenambulance waren hardstikke lief en begaan.

Meneer D.

Heel goed ontvangen. Heel erg lief en zorgzaam voor onze hond en ons. En hebben een mooie poot afdruk. Nemen de tijd voor en zoeken anders voor een oplossing. Wat lag onze hond er mooi en vredig. Hartelijk dank voor de goede zorg voor Dw Ziva.

Mevrouw K.

Prima contact gehad met Marjolein van Amadeus na het laten inslapen van onze hond Timo. Met veel begrip en vriendelijkheid heeft ze alles uitgelegd, en een daarmee een zeer waardig afscheid verzorgd. Niets dan lof, we kunnen het iedereen aanraden dit bij Amadeus te laten doen.

Familie L.

Heel waardig afscheid kunnen nemen van mijn kat. Alles is goed geregeld in overleg. Goede uitleg ook zodat je weet waar je aan toe bent en hoe het gaat. Een goed gevoel hierover een mooie afsluiting na ruim 15 jaar.

Meneer P.

4,8
op basis van 70+ Google-reviews.
Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;