Dierencrematorium Amadeus

Een kleinschalig familiebedrijf

Zonsondergang met huisdier

Elk huisdier verdient een waardig afscheid en hun baasjes moeten de kans krijgen om met een goed gevoel afscheid te nemen van hun geliefde huisdier. Met die gedachte in het achterhoofd besloten wij in 2000 het eerste dierencrematorium van Nijmegen te openen.

Al meer dan 20 jaar een begrip

Voor de opening in 2000 hebben wij jarenlang een dierenasiel beheerd. In het opzetten van een dierencrematorium zagen wij als dierenliefhebbers een mooie mogelijkheid om niet alleen voor dieren, maar ook voor hun baasjes iets te kunnen betekenen na het overlijden. In de afgelopen jaren hebben wij al heel veel respectvolle crematies van huisdieren mogen verzorgen. Niet alleen van honden en katten, maar ook van konijnen, muizen, hamsters, vogels en slangen.

Persoonlijke begeleiding

Als kleinschalig familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij staan daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar en luisteren naar uw wensen en vragen. Zo krijgt uw huisdier het afscheid dat bij u past en hopen wij een steentje bij te kunnen dragen om de pijn van het verlies iets te kunnen verzachten.

Praktische informatie

Dierencrematorium Amadeus is gevestigd aan de St. Teunismolenweg 56 in Nijmegen. Het gebouw beschikt naast de crematieruimte over een ontvangstruimte en een afscheidsruimte. Er is voldoende plek om uw auto te parkeren. U kunt uw huisdier uitsluitend brengen op afspraak, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. We stemmen graag onze agenda op u af.

Heeft u vragen?

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is, ook in het weekend, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 024 350 38 80 of gebruik ons contactformulier.

Het antwoord op veelgestelde vragen vindt u hier. Lees ook onze blog voor meer informatie over o.a. afscheid nemen, vergoeding van de crematie door verzekering en kinderen en het overlijden van een huisdier.

Zonsondergang met huisdier