Klantverhalen

Uw mening telt.

Zonsondergang met huisdier

Uw mening telt

Uw verhaal is van onschatbare waarde en helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren. Of u nu tevreden bent met onze service of suggesties heeft voor verbetering, wij staan open voor uw mening.  Bedankt dat u de tijd neemt om uw stem te laten horen!

Klantverhalen

Mooie woorden van onze klanten.

Diverse diertjes al naartoe gebracht en altijd heel fijn geholpen. Altijd heb ik ze zelf weggebracht op afspraak voor een fijn afscheid. Ze zijn daarna weer snel thuis wat ook altijd weer een prettig gevoel geeft.

Mevrouw H.

3 jaar geleden hier geweest met onze mitsie nu met onze sheila en wederom weer liefdevol ontvangen dankjewel amadeus ook voor een luisterd oor wat op zo.n moment heel belangrijk is.

Mevrouw T.

Behulpzame, vriendelijk mensen, die met respect hun werk doen, zonder een enorme "grafstemming". Ik ben blij dat ik hier de crematie heb laten verzorgen. Ook de bestuursters van de dierenambulance waren hardstikke lief en begaan.

Meneer D.

Heel goed ontvangen. Heel erg lief en zorgzaam voor onze hond en ons. En hebben een mooie poot afdruk. Nemen de tijd voor en zoeken anders voor een oplossing. Wat lag onze hond er mooi en vredig. Hartelijk dank voor de goede zorg voor Dw Ziva.

Mevrouw K.

Prima contact gehad met Marjolein van Amadeus na het laten inslapen van onze hond Timo. Met veel begrip en vriendelijkheid heeft ze alles uitgelegd, en een daarmee een zeer waardig afscheid verzorgd. Niets dan lof, we kunnen het iedereen aanraden dit bij Amadeus te laten doen.

Familie L.

Heel waardig afscheid kunnen nemen van mijn kat. Alles is goed geregeld in overleg. Goede uitleg ook zodat je weet waar je aan toe bent en hoe het gaat. Een goed gevoel hierover een mooie afsluiting na ruim 15 jaar.

Meneer P.

4,8
op basis van 70+ Google-reviews.
Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;