Het begin van Dierencrematorium Amadeus

Dierencrematorium exterieur (01)

Voor het dierencrematorium een feit was in 2000, hebben wij jarenlang een dierenasiel beheerd. Dit hebben we met veel liefde gedaan en we kijken terug op een mooie periode uit ons leven waar zorg voor huisdieren hoog in het vaandel stond.

Eerste dierencrematorium in Nijmegen

De oprichting van het eerste dierencrematorium in Nijmegen is voortgekomen uit de gedachte dat wij huisdiereigenaren een goed gevoel wilde geven wanneer hun huisdier komt te overlijden. Dit was voor ons een kans die wij met beide handen hebben aangegrepen.

Liefdevol afscheid

Ruim 20 jaar later kijken wij terug op mooie jaren waar we veel huisdieren en hun eigenaren hebben mogen begeleiden naar een fijn en liefdevol afscheid van hun huisdier. Het verdriet van mensen valt ons soms nog steeds zwaar. Dit komt ook omdat wij zelf enorme dierenliefhebbers zijn. Privé zijn er altijd huisdieren geweest daarom begrijpen wij als geen ander wat het verlies van een huisdier betekent.

Positieve ervaringen

Wij zijn dan ook trots op de klantverhalen die we tot nu toe hebben verzameld. Het doet ons goed om te lezen dat wij daadwerkelijk een steentje kunnen bijdragen om het verlies van een huisdier te verzachten. Niet iedereen is hetzelfde, dat maakt ons werk uitdagend.

Mocht u meer informatie willen of u heeft een fout ontdekt? Laat het ons dan weten, wij horen graag wat u denkt.

Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;