Dierencrematorium Arnhem

Een dierencrematorium gevestigd in Nijmegen nabij Arnhem.

Zonsondergang met huisdier

Zoekt u een dierencrematorium dichtbij Arnhem? Dan kunt u contact opnemen met Dierencrematorium Amadeus in Nijmegen. Wij zorgen dat uw huisdier op het laatste moment de aandacht en liefde krijgt die het verdient. Wij helpen u graag om uw huisdier een waardig afscheid te geven.

Dierencrematorium Amadeus

Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in Arnhem verzorgen wij crematies van huisdieren met veel aandacht. Bij dierencrematorium Amadeus helpen wij u graag om hier een liefdevol moment van te maken. Een mooi afscheid is een belangrijke eerste stap in het rouwproces.

Collectie of individuele crematie?

Wij geven u de keuze uit een collectieve of individuele crematie. Bij een individuele crematie heeft u de mogelijkheid om de as te bewaren in een fraai vormgegeven urn of de as te laten verwerken in een asbus om deze te kunnen uitstrooien. De tarieven voor crematie en de verschillende asbestemmingen vindt u hier.

Praktische informatie

Dierencrematorium Amadeus is gevestigd aan de St. Teunismolenweg 56 in Nijmegen. Wilt u langskomen dan vragen wij u vooraf even te bellen naar 024 350 38 80. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Dierencrematorium Amadeus
St. Teunismolenweg 56
6534 AG Nijmegen
T: 024 350 38 80
Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;