Dierencrematorium Arnhem

Dierencrematorium Nijmegen Exterieur 1

Zoekt u een dierencrematorium dichtbij Arnhem? Dan kunt u contact opnemen met Dierencrematorium Amadeus in Nijmegen. Wij zorgen dat uw huisdier op het laatste moment de aandacht en liefde krijgt die het verdient. Wij helpen u graag om uw huisdier een waardig afscheid te geven.

Dierencrematorium Amadeus

Al ruim 20 jaar zijn wij een begrip in Arnhem verzorgen wij crematies van huisdieren met veel aandacht. Bij dierencrematorium Amadeus helpen wij u graag om hier een liefdevol moment van te maken. Een mooi afscheid is een belangrijke eerste stap in het rouwproces.

Collectie of individuele crematie?

Wij geven u de keuze uit een collectieve of individuele crematie. Bij een individuele crematie heeft u de mogelijkheid om de as te bewaren in een fraai vormgegeven urn of de as te laten verwerken in een asbus om deze te kunnen uitstrooien. De tarieven voor crematie en de verschillende asbestemmingen vindt u hier.

Praktische informatie

Dierencrematorium Amadeus is gevestigd aan de St. Teunismolenweg 56 in Nijmegen. Wilt u langskomen dan vragen wij u vooraf even te bellen naar 024 350 38 80. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

“Heel waardig afscheid kunnen nemen van mijn kat. Alles is goed geregeld in overleg. Goede uitleg ook zodat je weet waar je aan toe bent en hoe het gaat. Een goed gevoel hierover een mooie afsluiting na ruim 15 jaar.” Een van de reacties van een tevreden klant. Meer klantverhalen leest u hier.

Heeft u vragen?

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is, ook in het weekend, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 024 350 38 80 of gebruik ons contactformulier.

Het antwoord op veelgestelde vragen vindt u hier. Lees ook onze blog voor meer informatie over o.a. afscheid nemen, vergoeding van de crematie door verzekering en kinderen en het overlijden van een huisdier.

Zonsondergang met huisdier