Dierencrematorium

Nijmegen

Dierencrematorium Amadeus in Nijmegen

In Nijmegen is dierencrematorium Amadeus gevestigd. U vindt ons op St. Teunismolenweg 56 in Nijmegen. Onze vestiging in Nijmegen is gemakkelijk te bereiken, tevens hebben wij voldoende beschikbare parkeerplekken voor uw auto. Het dierencrematorium bestaat uit twee afscheidskamers, ovenruimte en een ontvangstruimte. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken opĀ 024 350 3880. Wanneer u langs wilt komen maken we graag eerst met u een afspraak. Op deze manier zorgen wij dat iedereen bij het dierencrematorium rustig afscheid kan nemen van zijn huisdier.

Afscheid nemen van uw huisdier

U kunt bij ons terecht voor een waardig afscheid van uw geliefde huisdier. U kunt in alle rust afscheid nemen van uw huisdier in een afscheidskamer die we voor u hebben ingericht. Wij baren uw huisdier op een verzorgde wijze op zodat u en uw gezin rustig afscheid kan nemen van uw huisdier. U kunt op afspraak zowel doordeweeks, als ‘savonds of in het weekend afscheid nemen van uw huisdier.

Wat een begrip, wat een medeleven, wat een warm contact. Hulde voor alle moeite die genomen is, om het afscheid van ons huisdier te laten verlopen zoals ik graag wilde.

Crematie van uw huisdier

Dierencrematorium Amadeus geeft u de keuze uit een collectieve of individuele crematie. Wanneer u kiest voor een collectieve crematie wordt uw huisdier samen met andere huisdieren gecremeerd. Bij een individuele crematie wordt uw huisdier alleen gecremeerd.

Heeft u nog vragen?

Wij bellen u terug

Na helaas 15 mooie jaren is mijn maatje te komen overlijden. Nog nooit heb ik te maken gehad met een crematorium, maar al snel was ik heel blij dat ik bij Amadeus terecht kwam.

Meneer Berends