Urnen en asbussen

Een mooi aandenken aan uw overleden huisdier.

Een mooi aandenken

Maakt u de keuze voor een individuele crematie dan kunt u ervoor kiezen de as van uw huisdier uit te strooien of te bewaren in een mooie urn. Bij Dierencrematorium Amadeus heeft u de keuze uit een groot assortiment urnen gemaakt van duurzame materialen zoals metaal, keramiek, messing en glas.Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen asbestemming mee te brengen.

Filter urnen:

#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32

Grote collectie urnen en asbussen

Bij dierencrematorium Amadeus heeft u de keuze uit een groot assortiment urnen gemaakt van duurzame materialen zoals metaal, keramiek, messing en glas. Er is een groot aantal verschillende ontwerpen beschikbaar. Deze fraai vormgegeven urnen zorgen ervoor dat u een mooi aandenken heeft en uw overleden huisdier ook na het overlijden een plekje kan krijgen in uw huis. Hieronder kunt u alle beschikbare urnen bekijken. De prijzen van de urnen variëren van €65,00 voor een kleine basis urn tot €95,00 voor een groot formaat basis urn. De kosten voor de luxe urns zijn op aanvraag.

Asbussen

Bent u van plan om de as van uw geliefde huisdier uit te strooien op een speciale plek? Dan kunt u er ook voor kiezen om de as na de crematie in een asbus te laten verwerken. In een asbus, ook wel strooibus genoemd, kunt u de as van uw huisdier ook voor onbepaalde tijd veilig bewaren. Dit is alleen mogelijk bij een individuele crematie. Maakt u de keuze voor een collectieve crematie dan kunt u de as van uw huisdier niet terugkrijgen. Wij kunnen de as dan wel voor u uitstrooien. De tarieven voor crematies en de verschillende urnen en asbussen vindt u op de pagina Tarieven.