Dierencrematorium Gelderland

Een dierencrematorium gevestigd in Gelderland.

Dierencrematorium exterieur (01)

Respectvolle crematie voor uw geliefde huisdier

Bij Dierencrematorium Gelderland erkennen we de waarde van de band tussen mens en huisdier. Onze toewijding aan respect, zorgvuldigheid en waardigheid is de kern van wat we doen. Laat ons u helpen tijdens deze emotionele tijd en uw huisdier het afscheid geven dat ze verdienen.

Crematiediensten

Onze crematiediensten zijn ontworpen om het afscheid van uw huisdier met waardigheid en respect te begeleiden. We bieden verschillende opties om aan uw wensen te voldoen, zodat u het afscheid kunt vormgeven zoals u dat wilt. Lees meer over onze crematiediensten en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Gedenkwaardige urnen

Een urn kan helpen om de herinnering aan uw huisdier levend te houden. Onze prachtige urnen zijn zorgvuldig geselecteerd om recht te doen aan de unieke persoonlijkheid van uw geliefde huisdier. Bekijk onze collectie urnen en kies een urn die past bij uw herinneringen en gevoelens.

Contact

We begrijpen dat u wellicht vragen heeft of behoefte heeft aan ondersteuning. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het regelen van de details en om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op voor persoonlijke begeleiding en informatie over onze diensten.

Dierencrematorium Amadeus
St. Teunismolenweg 56
6534 AG Nijmegen
T: 024 350 38 80
Zonsondergang met huisdier
Wij staan voor u klaar

24u per dag en 7 dagen per week.

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is ook in het weekend te bereiken;