Zonsondergang met huisdier

Vacature Allround Medewerker

Wil je in een betekenisvolle omgeving aan de slag? Als allround medewerker bij Huisdierencrematorium Amadeus heb je een representatieve en gemotiveerde uitstraling. Je zal vooral verantwoordelijk zijn om baasjes warm te ontvangen en te begeleiden naar het afscheid van hun huisdier.
Dit ben jij
Wij zoeken iemand die stressbestendig is en goed kan omgaan met emotionele situaties. Je hebt geen moeite om geconfronteerd te worden met een overleden huisdier. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en vindt het geen probleem om soms buiten kantooruren te werken. Werkzaamheden kunnen in overleg plaatsvinden van maandag tot en met zondag. Eventuele ervaring in het vakgebied is een pré. Je belangrijkste eigenschap is dat je een open en vriendelijk karakter hebt en tot steun kan zijn voor de baasjes die hun dierbare huisdier hebben verloren.
Dit bieden wij
Wij bieden een rustige werkomgeving waar we waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Werkzaamheden kunnen flexibel gepland worden waardoor je het makkelijk kan combineren met andere verplichtingen in je privéleven.
Wie zijn wij
Wij zijn een huisdierencrematorium in Nijmegen (Gelderland), een kleinschalig familiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij zijn zelf dierenliefhebbers in hart en nieren en hopen zo een steentje bij te kunnen dragen om de pijn van het verlies iets te verzachten.
Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar info@hcamadeus.nl. CV en motivatiebrief zijn optioneel. N.a.v. een eerste selectie wordt er contact met je opgenomen. Als het vanuit beide kanten matcht volgt er een kennismakingsgesprek op locatie en eventueel een meeloopdag.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u vragen?

Het overlijden van een huisdier komt vaak onverwacht. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u veel vragen heeft daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dierencrematorium Amadeus is, ook in het weekend, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 024 350 38 80 of gebruik ons contactformulier.

Het antwoord op veelgestelde vragen vindt u hier. Lees ook onze blog voor meer informatie over o.a. afscheid nemen, vergoeding van de crematie door verzekering en kinderen en het overlijden van een huisdier.

Zonsondergang met huisdier