Huisdierencrematorium Amadeus

Over ons

In Nijmegen (Gelderland) is Huisdierencrematorium Amadeus gevestigd. Het gebouw bestaat, naast de crematieruimte, uit een ontvangstruimte en twee afscheidsruimtes. Er is voldoende plek om uw auto te parkeren bij het huisdierencrematorium. Huisdierencrematorium Amadeus verzorgt het afscheid op een wijze die u het meeste aanspreekt. Als uw huisdier is overleden kunt u contact opnemen met het huisdierencrematorium om de crematie door te spreken.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. U kunt uw huisdier uitsluitend brengen op afspraak, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. We stemmen graag onze agenda op u af.

Vervoer van uw huisdier

Als het vervoeren van uw huisdier een probleem is, dan kan huisdierencrematorium Amadeus het vervoer regelen voor uw huisdier.

Lees meer

Rustig afscheid nemen

In het huisdierencrematorium kunt u rustig afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Begin met een goed gevoel aan het rouwproces.

Lees meer

Crematie van uw huisdier

Als u afscheid heeft genomen van uw huisdier wordt uw huisdier met respect gecremeerd volgens de besproken wensen.

Lees meer

Heeft u nog vragen?

Wij bellen u terug

Wat een begrip, wat een medeleven, wat een warm contact. Hulde voor alle moeite die genomen is, om het afscheid van ons huisdier te laten verlopen zoals ik graag wilde.

Anoniem