Wij staan voor u klaar

Diensten

Uw huisdier heeft een plekje veroverd in uw hart, uw huis en uw gezin. Nadenken over een mogelijk afscheid is dan ook niet gemakkelijk. Wanneer het moment komt dat u op een persoonlijk en waardige manier afscheid wilt nemen, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en een afspraak maken kan 7 dagen per week.

Individueel of collectief

Crematie van uw huisdier

Huisdierencrematorium Amadeus verzorgt de crematie op een wijze die u het meeste aanspreekt. U kunt kiezen voor een individuele of collectieve crematie. Afhankelijk van uw keuze kunt u de as van uw huisdier terugkrijgen of laten uitstrooien.

Meer informatie

Bij uw thuis of bij uw dierenarts

Vervoer van uw huisdier

Huisdierencrematorium Amadeus biedt een aantal mogelijkheden aan m.b.t. het vervoer van uw overleden huisdier. Wanneer u zelf uw huisdier wilt brengen kunt u het beste eerst een afspraak maken. Het vervoer van uw overleden huisdier kan ook geheel door ons verzorgd worden.

Meer informatie

Urn, strooibus of assieraad

Asbestemmingen

De verschillende asbestemmingen zijn te bezichten op onze website. Of wanneer u langskomt bij Huisdierencrematorium Amadeus voor het bespreken van uw wensen van de crematie. Heeft u liever een andere asbestemming? Aarzel niet om uw specifieke wensen met ons te delen. We houden graag rekening met uw wensen.

Bekijk onze collectie

Heeft u nog vragen?

Wij bellen u terug

In een verdrietige situatie een goed gevoel krijgen. Allereerst belde ik op een zondagmiddag en werd de telefoon beantwoord. Dat was al heel prettig. Meneer stond me vriendelijk te woord en we hebben een afspraak voor de volgende dag gemaakt.

Meneer Groot-vis