Zonsondergang met huisdier

Vergoeding crematiekosten via verzekering

Wanneer u een huisdier aanschaft is het slim om stil te staan wat dit financieel voor u gaat betekenen. Naast dat een huisdier voeding en verzorging nodig heeft. Bestaat de kans dat u extra kosten gaat maken wanneer uw huisdier problemen met zijn gezondheid krijgt. Om die risico te beperken kunt u een dierenverzekering afsluiten.

Dierenverzekering voor uw huisdier

Tegenwoordig is het redelijk makkelijk om online een dierenverzekering af te sluiten voor uw huisdier. De verzekeraar verzekert dan tegen een bepaalde maandelijkse premie de zorgkosten voor uw huisdier bij ziekten en ongevallen. Bij de meeste verzekeraars kunt u de crematie van uw huisdier meeverzekeren. Meestal betekent dit wel een meerprijs bovenop de standaard premie die u moet bepalen.

Verschillende verzekeraars

Op het moment van schrijven zijn er verschillende verzekeraars actief waar u bij zou kunnen informeren voor een dierenverzekering. Enkele voorbeelden zijn; Ohra, Petplan & HEMA. U doet er verstanding aan om de verschillende mogelijkheden en premies te vergelijken, het maandelijkse bedrag van de premies varieërt per verzekeraar. Daarnaast kunt u de verzekering dan verder afstemmen op uw wensen.

Mocht u meer informatie willen of u heeft een fout ontdekt? Laat het ons dan weten, wij horen graag wat u denkt.

 

Heeft u vragen?

U kunt Dierencrematorium Amadeus 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer 024 350 38 80. Daarnaast kunt u ons ook een mailtje sturen of de veelgestelde vragen bekijken. Wij staan voor u klaar.

Zonsondergang met huisdier