Het begin van dierencrematorium Amadeus

Voor het dierencrematorium een feit was in 2000, hebben wij jarenlang een dierenasiel beheerd. Dit hebben we met veel liefde gedaan en we kijken terug op een mooie periode uit ons leven waar zorg voor huisdieren hoog in het vaandel stond.

Geen dierencrematorium in Nijmegen

Op een gegeven moment hebben wij besloten om een dierencrematorium in Nijmegen te beginnen. Dit kwam voort uit de gedachte dat wij huisdiereigenaren een goed gevoel wilde geven wanneer hun huisdier kwam te overlijden. Er was nog geen dierencrematorium in Nijmegen gevestigd dus dit was voor ons een kans die wij met beide handen hebben aangegrepen.

Liefdevol afscheid

Door de jaren heen hebben we mooie crematies van huisdieren mogen verzorgen. Het verdriet van mensen valt ons soms nog steeds zwaar, dit komt ook omdat wij zelf enorme dierenliefhebbers zijn. Privé zijn er altijd huisdieren geweest, zelfs toen onze kinderen opgroeiden. Nu bijna 20 jaar later kijken wij terug op mooie jaren waar we veel huisdieren en hun eigenaren hebben mogen begeleiden naar een fijn en liefdevol afscheid van hun huisdier.

Positieve ervaringen

Wij zijn dan ook trots op de klantverhalen die we tot nu toe hebben verzameld. Het doet ons goed om te lezen dat wij daadwerkelijk een steentje kunnen bijdragen om het verlies van een huisdier te verzachten. Niet iedereen is hetzelfde, dat maakt ons werk uitdagend.

Mocht u meer informatie willen of u heeft een fout ontdekt? Laat het ons dan weten, wij horen graag wat u denkt.

Heeft u nog vragen?

Wij bellen u terug

Iedere keer zijn wij met zeer veel respect en geduld behandeld door zowel de eigenaar als zijn dochter. Men hield zich iedere keer netjes aan de afspraak

Meneer Bex